products

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Boomwow
Certificering: CE
Modelnummer: BW-07
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: $1.49-2.69/pcs
Verpakking Details: het pak van de kartondoos, keurt OEM ontwerp goed,
Levertijd: 15days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000box/Month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Het Boomwowgeslacht openbaart Champagne-van de de Popcornpanpartij van Flessen Blauw Roze Confettien Type: Gebeurtenis & Partijlevering, Gebeurtenis & Partijlevering
Gelegenheid: Het geslacht openbaart Materiaal: Document buizen, gasflessen, document, metaal
Gebruik: Partij Suppllies Grootte: 12.5“
Macht: Samengeperste Lucht, 2pa Verpakking: 25pcs/carton
Plaats van herkomst: Hunan, China
Hoog licht:

2.5mm Popper confetti cannon shooter

,

2.5mm party blue confetti cannon

,

2.5mm Gender Reveal champagne confetti popper


Productomschrijving

Het Boomwowgeslacht openbaart Champagne Bottle Blue Pink Confetti-de Schutterkanon van de Popcornpanpartij voor Babydouche

Revealations maakt het voor u mogelijk om een overweldigende achtergrond en een luchtvertoning tot stand te brengen die de meningen van uw gast zullen blazen! De het kanonspruiten van het babygeslacht omhoog in de lucht en intensifieert de emoties van die die op groot wachten openbaren. Onze kanonnen worden bewerkt gebruikend de materialen van de premievuller en zijn de enige kanonnen op de markt die een mengsel van zowel confettien als poeder voor een elektriserende vertoning bevatten en onvergetelijk openbaart die niet spoedig zal vergeten worden.

 

Punt Het geslacht openbaart Champagne Confetti Cannon
Materiaal

Sterke Document Buis (2.5mm)

Document/Metaalconfettien

Confettienvormen Misstappen/Ronde/Wimpels Rose Petals /Heart/Snow/Bite, Pompoen/Vlinder/Pentagram/Sponsbal/Aangepast
Standaardgrootte 12.5“
Macht Samengeperste Lucht, 2pa
Het openen Draai
Kleur Verwijzing naar onze kleuren of aangepast
Certificaat CE, MSDS
HS Code 9505900000

 

Eigenschappen:

GEASSORTEERDE KLEUREN: De popcornpan springt uit helder geassorteerde confettienopwinding op wanneer de bodem wordt verdraaid.

PARTIJgunst: De popcornpannen voegen elke keer het opwekken, pretelement aan uw partijgebeurtenissen en bijeenkomst toe.

VRIENDSCHAPPELIJK JONG GEITJE: Geen vuurwerk of explosieve substanties zijn nodig om de confettienpopcornpan in brand te steken.

DRAAI EN POP: Verdraai de popcornpannenbasis en komt uit de confettien met ladingen van vreugde en opwinding.

PRET VOOR DE GEHELE FAMILIE: Iedereen kan op de partij het knallen opwinding met de pretgunsten binnenkomen.

ALGEMEEN BEGRIP: Het compatibele systeem met alle jonge geitjes en familiefestiviteiten het maakt de perfecte partijtoebehoren.

LEEFTIJDEN 3 EN OMHOOG: Perfectioneer voor beginners die werkelijk enkel op de pret het knallen opwinding willen binnenkomen.

SPECIFICATIES: - Binnen | Openlucht - het Geslacht openbaart Verjaardag - Huwelijk - Graduatie - Bruids Douche - Verrassingspartij - Vakantie.

 

Wat is een Confettienkanon?
Ook genoemd geworden huwelijksbegroeting die, is het vuurwerk, vuurwerk, hoffelijkheidsbloemen, kleurenvuurwerk, een soort kleurenvuurwerk in handbediend bij het openen, huwelijk en andere feestelijke gelegenheden wordt vrijgegeven, is het vat van het confettienkanon een document buis, is de lanceringsmacht samengeperste lucht, door de knoop te roteren of te drukken geeft samengeperste lucht vrij om een duurzaam effect te veroorzaken, en de gekleurde die stroken of de bloemblaadjes de document buis worden ingevuld worden overhaast gestort in de lucht om tot een feestelijk effect te leiden. Een steun om de feestelijke atmosfeer te verhogen.

De gemeenschappelijke specificaties van het confettienkanon zijn 5 cm in diameter en 40 cm, 60 cm, 80 cm, en 100 cm in lengte. De inhoudsfilters zijn gekleurde bars + lovertjes (flitspoeder), rassenbarrièrebloemblaadjes, gelukkige karakters, liefde en andere vormen. De buiten verpakking is over het algemeen gouden en rood, en de witte handelsbuis is ook gemeenschappelijk.

Het confettienkanon is meer en meer populair omdat het geen buskruit gebruikt en is veilig en milieuvriendelijk. Wanneer het bevrijden, houd het vat van het confettienkanon met één hand, roteer het deel van het bodemembleem met één hand, en versie aan de lucht bij een 45 graadhoek.

 

Hoe werkt een confettienkanon?

De confettienkanonnen werken door energie van samengeperste stikstof te gebruiken, die in een cilinder bij de bodem van het kanon wordt opgeslagen. De stikstof wordt vrijgegeven door een vangst te draaien om de kurk ongedaan te maken die het op zijn plaats, en schommelingen door het kanon die bij snelheid hield, de confettien vanaf de bovenkant van de buis ontslaan.

Wat is een Geslacht openbaart Partij?

Een geslacht openbaart de partij het verzamelen zich van vrienden en familie met de bedoeling van samen het te weten komen van het geslacht van een baby is. In feite, meestal ook niet kennen de denkende ouders niet het geslacht.

 

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 0

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 1

Welkom OEM

 

 

Het Boomwowgeslacht openbaart Champagne Bottle Blue Pink Confetti-de Schutterkanon van de Popcornpanpartij voor Babydouche

 

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 2

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 3

 

 

 

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 4

 

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 5Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 6Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 7Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 8Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 9

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 10

1. Q: Bent u de vervaardiging van dit product?

A: Ja. Wij zijn de originele grootste vervaardiging in China.

 

2. Q: Hoeveel stukken kunt u elke maand veroorzaken?

A: 300.000 stukken.

 

3. Q: Keurt u OEM goed?

A: Ja, hebben wij reeds OEM voor talrijke klanten gedaan.

 

4. Q: Kunt u het vrije verschepen voor vrije steekproeven verstrekken?

A: Ja, kunnen wij vrije steekproeven verstrekken, moeten de vrachtkosten zijn

betaald door de klant. En wij zullen het meest chpest adviseren en

de meeste geschikte het verschepen termijnen aan u.

Blauwe Roze Popcornpan 2.5mm Geslacht openbaart Confettienkanon 11

Contactgegevens
Alice Wong