products

45cm het Kanon van de Partijconfettien van het Cilindersfestival

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Boomwow
Certificering: CE
Modelnummer: BW-10
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: $0.2-0.5/pcs
Verpakking Details: het pak van de kartondoos, keurt OEM ontwerp goed
Levertijd: 15days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Leverancier 20cm van Boomwow in het groot China de Opnieuw te gebruiken Metaalpopcornpan van de Wimp Type: Gebeurtenis & Partijlevering, Gebeurtenis & Partijlevering
Gelegenheid: PARTIJ Materiaal: Document buizen, gasflessen, document, metaal
Gebruik: Partij Suppllies Grootte: 20cm
Verpakking: 25pcs/carton Plaats van herkomst: Hunan, China
Hoog licht:

45cm festival reusable confetti cannon

,

45cm cylinders blue confetti cannon

,

45cm biodegradable confetti poppers


Productomschrijving

 

20cm de Opnieuw te gebruiken Metaalpopcornpan van de Wimpelpartij voor al festival

 

Welkom OEM

 

 

Leverancier 20cm van Boomwow in het groot China de Opnieuw te gebruiken Metaalpopcornpan van de Wimpelpartij voor al festival

De gasten zullen worden verrukt

Met Revealations, te hoeven u niet om voor gemiddelde te regelen. Plaats uw gezichten op de meerdere. Dit dynamische duokanon onthult een stortvloed van zowel helder, glanzend poeder als met roze of blauwe confettien ingepakt. Het leidt tot een vuurwerktype vertoning van ongelooflijke kleur en flikkering die de hemel zullen verlichten, zullen verblinden en zullen glinsteren. Uw openbaar de gebeurtenis de bespreking van de stad zal zijn

 

het kanonbeschrijving van partijconfettien:

Grootte: 30cm/45cm/60cm

Gebeurtenis & Partijitemtype: Partij/Festivallen

Verpakking: 25pcs/carton

Kleur: Blauw/Roze/Sinaasappel/Purple/Wit/Rood/Groen/meng Color/OEM

HS Code: 9505900000

Kartongrootte: 30cm: 31.5*26.5*26.5cm

45cm: 46.5*26.5*26.5cm

60cm: 61.5*26.5*26.5cm

 

GEASSORTEERDE KLEUREN: De popcornpan springt uit helder geassorteerde confettienopwinding op wanneer de bodem wordt verdraaid.

PARTIJgunst: De popcornpannen voegen elke keer het opwekken, pretelement aan uw partijgebeurtenissen en bijeenkomst toe.

VRIENDSCHAPPELIJK JONG GEITJE: Geen vuurwerk of explosieve substanties zijn nodig om de confettienpopcornpan in brand te steken.

DRAAI EN POP: Verdraai de popcornpannenbasis en komt uit de confettien met ladingen van vreugde en opwinding.

PRET VOOR DE GEHELE FAMILIE: Iedereen kan op de partij het knallen opwinding met de pretgunsten binnenkomen.

ALGEMEEN BEGRIP: Het compatibele systeem met alle jonge geitjes en familiefestiviteiten het maakt de perfecte partijtoebehoren.

LEEFTIJDEN 3 EN OMHOOG: Perfectioneer voor beginners die werkelijk enkel op de pret het knallen opwinding willen binnenkomen.

SPECIFICATIES: - Binnen | Openlucht - het Geslacht openbaart Verjaardag - Huwelijk - Graduatie - Bruids Douche - Verrassingspartij - Vakantie.

 

Wat is een Confettienkanon?
Ook genoemd geworden huwelijksbegroeting die, is het vuurwerk, vuurwerk, hoffelijkheidsbloemen, kleurenvuurwerk, een soort kleurenvuurwerk in handbediend bij het openen, huwelijk en andere feestelijke gelegenheden wordt vrijgegeven, is het vat van het confettienkanon een document buis, is de lanceringsmacht samengeperste lucht, door de knoop te roteren of te drukken geeft samengeperste lucht vrij om een duurzaam effect te veroorzaken, en de gekleurde die stroken of de bloemblaadjes de document buis worden ingevuld worden overhaast gestort in de lucht om tot een feestelijk effect te leiden. Een steun om de feestelijke atmosfeer te verhogen.

De gemeenschappelijke specificaties van het confettienkanon zijn 5 cm in diameter en 40 cm, 60 cm, 80 cm, en 100 cm in lengte. De inhoudsfilters zijn gekleurde bars + lovertjes (flitspoeder), rassenbarrièrebloemblaadjes, gelukkige karakters, liefde en andere vormen. De buiten verpakking is over het algemeen gouden en rood, en de witte handelsbuis is ook gemeenschappelijk.

Het confettienkanon is meer en meer populair omdat het geen buskruit gebruikt en is veilig en milieuvriendelijk. Wanneer het bevrijden, houd het vat van het confettienkanon met één hand, roteer het deel van het bodemembleem met één hand, en versie aan de lucht bij een 45 graadhoek.

Hoe werkt een confettienkanon?

De confettienkanonnen werken door energie van samengeperste stikstof te gebruiken, die in een cilinder bij de bodem van het kanon wordt opgeslagen. De stikstof wordt vrijgegeven door een vangst te draaien om de kurk ongedaan te maken die het op zijn plaats, en schommelingen door het kanon die bij snelheid hield, de confettien vanaf de bovenkant van de buis ontslaan.

 

45cm het Kanon van de Partijconfettien van het Cilindersfestival 045cm het Kanon van de Partijconfettien van het Cilindersfestival 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

45cm het Kanon van de Partijconfettien van het Cilindersfestival 2

1. Q: Bent u de vervaardiging van dit product?

A: Ja. Wij zijn de originele grootste vervaardiging in China.

 

2. Q: Hoeveel stukken kunt u elke maand veroorzaken?

A: 300.000 stukken.

 

3. Q: Keurt u OEM goed?

A: Ja, hebben wij reeds OEM voor talrijke klanten gedaan.

 

4. Q: Kunt u het vrije verschepen voor vrije steekproeven verstrekken?

A: Ja, kunnen wij vrije steekproeven verstrekken, moeten de vrachtkosten zijn

betaald door de klant. En wij zullen het meest chpest adviseren en

de meeste geschikte het verschepen termijnen aan u.

 

Contactgegevens
Alice Wong