products

Partij 9505900000 de Opnieuw gebruikte Popcornpannen van Kleurenconfettien

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Boomwow
Certificering: CE
Modelnummer: BW-10
Min. bestelaantal: 500pcs
Prijs: $0.2-0.5/pcs
Verpakking Details: het pak van de kartondoos, keurt OEM ontwerp goed
Levertijd: 15days
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 10000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Leverancier 20cm van Boomwow in het groot China de Opnieuw te gebruiken Metaalpopcornpan van de Wimp Type: Gebeurtenis & Partijlevering, Gebeurtenis & Partijlevering
Gelegenheid: PARTIJ Materiaal: Document buizen, gasflessen, document, metaal
Gebruik: Partij Suppllies Grootte: 20cm
Verpakking: 25pcs/carton Plaats van herkomst: Hunan, China
Hoog licht:

9505900000 paper confetti blaster

,

9505900000 party time confetti shooter

,

9505900000 rainbow confetti popper


Productomschrijving

 

 

Welkom OEM

 

 

Leverancier 20cm van Boomwow in het groot China de Opnieuw te gebruiken Metaalpopcornpan van de Wimpelpartij voor al festival

 

het kanonbeschrijving van partijconfettien:

Grootte: 30cm/45cm/60cm

Gebeurtenis & Partijitemtype: Partij/Festivallen

Verpakking: 25pcs/carton

Kleur: Blauw/Roze/Sinaasappel/Purple/Wit/Rood/Groen/meng Color/OEM

HS Code: 9505900000

Kartongrootte: 30cm: 31.5*26.5*26.5cm

45cm: 46.5*26.5*26.5cm

60cm: 61.5*26.5*26.5cm

 

Veilig & Makkelijk te gebruiken

Aanwijzingen voor: Het kan niet gemakkelijker worden dan richt, verdraait en schiet!

Om te werken, eenvoudig verdraait de greep met beide handen, de basis van de eenheid om een ontploffing in de lucht toe te staan. Geen rook of hete buizen, volledig veilig en makkelijk te gebruiken. Uw keus van kanonnen omvat die met zowel confettien als poeder of die met enkel confettien afhankelijk van uw wensen en behoeften. Revealations is de enige verkoper van het duokanon dat een ongelooflijke hoeveelheid confettien en poeder voor die extra verbazende stempel vrijgeeft

 

GEASSORTEERDE KLEUREN: De popcornpan springt uit helder geassorteerde confettienopwinding op wanneer de bodem wordt verdraaid.

PARTIJgunst: De popcornpannen voegen elke keer het opwekken, pretelement aan uw partijgebeurtenissen en bijeenkomst toe.

VRIENDSCHAPPELIJK JONG GEITJE: Geen vuurwerk of explosieve substanties zijn nodig om de confettienpopcornpan in brand te steken.

DRAAI EN POP: Verdraai de popcornpannenbasis en komt uit de confettien met ladingen van vreugde en opwinding.

PRET VOOR DE GEHELE FAMILIE: Iedereen kan op de partij het knallen opwinding met de pretgunsten binnenkomen.

ALGEMEEN BEGRIP: Het compatibele systeem met alle jonge geitjes en familiefestiviteiten het maakt de perfecte partijtoebehoren.

LEEFTIJDEN 3 EN OMHOOG: Perfectioneer voor beginners die werkelijk enkel op de pret het knallen opwinding willen binnenkomen.

SPECIFICATIES: - Binnen | Openlucht - het Geslacht openbaart Verjaardag - Huwelijk - Graduatie - Bruids Douche - Verrassingspartij - Vakantie.

 

Wat is een Confettienkanon?
Ook genoemd geworden huwelijksbegroeting die, is het vuurwerk, vuurwerk, hoffelijkheidsbloemen, kleurenvuurwerk, een soort kleurenvuurwerk in handbediend bij het openen, huwelijk en andere feestelijke gelegenheden wordt vrijgegeven, is het vat van het confettienkanon een document buis, is de lanceringsmacht samengeperste lucht, door de knoop te roteren of te drukken geeft samengeperste lucht vrij om een duurzaam effect te veroorzaken, en de gekleurde die stroken of de bloemblaadjes de document buis worden ingevuld worden overhaast gestort in de lucht om tot een feestelijk effect te leiden. Een steun om de feestelijke atmosfeer te verhogen.

De gemeenschappelijke specificaties van het confettienkanon zijn 5 cm in diameter en 40 cm, 60 cm, 80 cm, en 100 cm in lengte. De inhoudsfilters zijn gekleurde bars + lovertjes (flitspoeder), rassenbarrièrebloemblaadjes, gelukkige karakters, liefde en andere vormen. De buiten verpakking is over het algemeen gouden en rood, en de witte handelsbuis is ook gemeenschappelijk.

Het confettienkanon is meer en meer populair omdat het geen buskruit gebruikt en is veilig en milieuvriendelijk. Wanneer het bevrijden, houd het vat van het confettienkanon met één hand, roteer het deel van het bodemembleem met één hand, en versie aan de lucht bij een 45 graadhoek.

Hoe werkt een confettienkanon?

De confettienkanonnen werken door energie van samengeperste stikstof te gebruiken, die in een cilinder bij de bodem van het kanon wordt opgeslagen. De stikstof wordt vrijgegeven door een vangst te draaien om de kurk ongedaan te maken die het op zijn plaats, en schommelingen door het kanon die bij snelheid hield, de confettien vanaf de bovenkant van de buis ontslaan.

 

Partij 9505900000 de Opnieuw gebruikte Popcornpannen van Kleurenconfettien 0Partij 9505900000 de Opnieuw gebruikte Popcornpannen van Kleurenconfettien 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Partij 9505900000 de Opnieuw gebruikte Popcornpannen van Kleurenconfettien 2

1. Q: Bent u de vervaardiging van dit product?

A: Ja. Wij zijn de originele grootste vervaardiging in China.

 

2. Q: Hoeveel stukken kunt u elke maand veroorzaken?

A: 300.000 stukken.

 

3. Q: Keurt u OEM goed?

A: Ja, hebben wij reeds OEM voor talrijke klanten gedaan.

 

4. Q: Kunt u het vrije verschepen voor vrije steekproeven verstrekken?

A: Ja, kunnen wij vrije steekproeven verstrekken, moeten de vrachtkosten zijn

betaald door de klant. En wij zullen het meest chpest adviseren en

de meeste geschikte het verschepen termijnen aan u.

 

Contactgegevens
Alice Wong